Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Friday, April 1, 2011

Fikir Balik Sebelum Sepak Jasmine Slalu Hepi.


                                AMARAN:Tiada lagi amaran cuma mungkin membuatkan psikologi anda sedikit terganggu lalu anda menjadi beremosi.Baca tanpa was-was.Tiada yang benar melainkan yang benar belaka.


                              Sebenarnya aku malas nak mengacau kehepian Jasmine Slalu Hepi tapi aku rasa perlu untuk menempek secebis dua kisah pendusta ini untuk tatapan semua.Ini profil  Jasmine Slalu Hepi II.

sorang lagi awek cun.








                         Apa yang kita tahu kedua-dua profil itu dibuat oleh dalang yang sama dengan tujuan yang sama.Memprovoks penganut Kristian dan Islam.Apa yang dia cuba capai dengan melaga-lagakan kita?


                             Apa pendapat kalian semua?Tak perlu pening-pening,just baca,komen dan berlalu pergi.Jangan simpan semua ni dalam hati or celah gigi.Ianya tidak berbaloi pun untuk dipertikaikan dan dijadikan isu.Just jangan cepat terpengaruh dengan benda-benda mengarut ni.



 May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

6 comments:

Rafi Nilhan said...

fuh..bikin panas..dia cakap dulu,pastu pikir..
tapi cun tetap cun ar..(haha..asap..)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Rafi Nilhan:part cun tu aku sokong....ntah gambar sape2 la ni...

Abang Zam said...

ouh..ni lagi gebu! hahaha
aku memang suka tgk gadis gebu

Cik Yana said...

Orang macam ni tak payah layan sebenarnya. Makin kite layan, makin die seronok. Cuba senyap je, tapi senyap tak bermakna kita setuju dengan dia.

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

HAJAR hasan said...

pernah juga tgk profile tu.x tahulah nk ckp ape. mcm2 skrg ni. astaghfirullahalazim...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:ouh...thanks baca..aku tahu kau suka..

@Yana:Yeppp...wat tak tau je lebih afdal.

@Hajar Hassan:tak pyh ckp papa...senyum je..;))) x rugi pn

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat