Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Wednesday, April 20, 2011

Invited Readers Only.



                    

                     Kalau korang bukak link profile aku in any case and perasan aku dah ada dua link kat my link tu,syabas aku ucapkan.Sekadar nak bagitau aku dah ada belog kedua yang dikhaskan untuk trusted people saja.Maaf kepada sesiapa yang tak buleh masuk tu.Sila jangan maki aku sebab taip entri ni.Aku cuma nak bagi korang curious je.Dan mungkin korang akan bertanya soalan seperti, 

                    "Hey,kenapa tak boleh masuk?Ada something ke dalam tu?"

                    Dan jawapannya ialah yes.Ia belog porno terbaru aku.Okay aku tipu.Sila jangan maki aku buat kali kedua.But surely ada something dalam tu.Dont you think so my dear readers?Hahaha.....tapi  m(_ _)m(bow very low japanese style) sori....





 May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

31 comments:

Sunah Mohammad said...

hoh? tak pernah try klik...nape gitau??? ggggrrrrr!!!!

NisaAdnan said...

HAAAA ADA APA LA KAT BELOG KEDUA TUU. HEHE

Abang Zam said...

aku boleh masuk tak weh> kalau akut ak boleh masuk konfem aku pancung kau

ggrrrrrr

*btw, japanese style kau sangat tiut macam tahi kuda

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Sunah Mohamad:hehehe...yeke...

adoiyai..sori terbagitau pulak...

thnks baca btw...

;DD

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nisa Adnan:hehehe...syhhh

ianya rahasia sulit kerajaan Portugal..

;D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:err..kau...errr..

hahahaa...

kau salah satu trusted person aku ke?

o_O???

try la tgok...

Silent said...

mane link kedue kow?
tade pon.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@silent:eh....takde ke?

kat belog aku pun ade kat bawah about me tu....try godek2 cursor kau...

Abang Zam said...

takde pun..sumpah takde

kau bagi link lah..aku nk jugak jadi trusted person dalam diri kau..hikhik :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:err...urmmm

+___+

ada kat belog aku ni semenjak 72 jam yg lalu..kau yg tak pndang bawah slalu pandang atas je mana nk nmpak.....

NuRuL MoHaMaD said...

heheh. . .

:D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nurul Mohamad:Why dear?o_O??

heheeh....

NuRuL MoHaMaD said...

xde ape, cume xbole masuk je. . .
curious nak tahu isik die ape. . .

heheh. . .

:D

Abang Zam said...

mana bawah nye? pffftt

bagi la link..dekut nor

Abang Zam said...

ok..aku dah try masuk & nampaknye aku masih di tahap ragu-ragu dalam diri kau

fine..pfffftt

Farhana Jafri said...

hey darla.. tanx sbb snggah blog aku.. u js mde my day :)

afeb pilah said...

nice belog..
keep it up!XD

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nurul Mohamad:owh....hehehee...

m(_ _)m sumimasen...(sori)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:pfffttt....

susahlah aku klu kau masuk coz aku byk kutuk kau dlm tu...hahahah

okay...sebenarnya aku tak buleh masukkan kau dlm list coz aku taktau kau punya *-***....sekian.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Farhana Jafri:my pleasure syg...

thnks singgah ;))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Afeb pilah:owh...thanks singgah

;))

Abang Zam said...

kau tak tahu aku punya ape? lagi mau sorok..pfffftt

kena ade ape doh?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:chill lah weh

emel la....pffttt

MissSyarniFarida said...

jeng jeng jeng ! x de pon link?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@MissSyarniFarida:ada kat bawah ruangan about me kat belog ini....

why?

hehehe

Abang Zam said...

ok..aku chill..lalalal~

hahaha..pfffttt

Kentang_ said...

Alhamdulillah tak kena invite. kurang komen yang perlu dibuat.. hehehe.. gembiranya!!!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:yeah..mcm tulah caranya utk tenangkan diri....

hahaha....

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Kentang:saje je kan ckp cmtu.....

grrrr...rawwrrr...

nk invite la...

Abang Zam said...

tapi masih tak tenang! pffft

sila dodoi aku

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:aku taktau cara nk dodoikan org...sebab mak aku pun ta penah dodoikan aku


so tlung dodoikan aku balik...hahahah....

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat