Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Saturday, April 2, 2011

Pernah Pakai Parfume Harum Sundal Malam?


                    Korang pernah pakai tak parfume ni?Parfume harum sundal malam ni sudah lama dijual kat Malaysia.Eh,tak tahu ke?Tak remaja langsung la korang ni.Murah je parfume ni bukan ribu riban or ratusan ringgit.Sapa-sapa pun boleh beli.


                    Bila tengok filem Pontianak Harum Sundal Malam arahan Suhaimi Baba,tak pernah korang terfikir bagaimana harumnya haruman bunga ni?Sebab ada scene dalam filem tu yang menggambarkan kewangian bunga harum sundal malam or dalam bahasa omputihnya adalah Tuberose aka Tuber rose.Dekat Kedah,kami panggil ni Bunga Santalia.Jangan tanya macam mana ia dapat nama tu.



                
Inilah dia parfume murah tu.See...

ni bukan kedai aku.Aku tak jual parfume dan takde kedai.


                    Aku suka parfume ni even ianya tak mahal tapi wangiannya ekslusif.Kat mana lagi korang boleh dapat haruman pontianak kalau bukan dari parfume ni?Rasa seram je bila pakai so aku cadangkan korang pakai malam-malam.Dahla.Pergi beli dan pakai.





 May Peace Be Upon Us.


Live,Laugh,Die Emotionally!

11 comments:

Abang Zam said...

ouh..pernah nampak budak kelas pakai..wangi jugak..sampai aku cium badan diorang

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:ouh...tahniah kerana anda telah mengambil langkah awal utk mengenali parfume ini...thanks sebab singgah buat kali ke-34...;)

✖[Hanji℮chan N℮kℴ]✖ said...

uww~menarik!nk beli la!^_^

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Hanjiechan Neko:disarankan anda membelinya...thnks sudi singgah..;))

Salfiza said...

takutnye nak pkai perfume tu....hihi

Liza @ Adzriel AB said...

takut dengar namanya... kena cari ni..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Salfiza:hehehe...pakai tanpa was was...nescaya harum..;))

@Liza:saya galakkan anda membeli lalu memakainya utk mendapatkan feeling seram mlm2...;D

Abang Zam said...

seronok kau eh

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:yess....today is my birthday eh...takkan emo hari2....

ghost writer said...

taknak pakai lar parfume nih...menyeramkan lak dengan muka maya macam tuh...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Ghost Writer:Thanks baca...actually taklah seram sgt lgipun parfume ni wangi dowh...;))

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat