Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Monday, April 25, 2011

Kenapa Tiada Siapa Berani Komen?


                   Entri aku pagi tadi terlampau sick ke sampai takdak sapa nak komen?Ouhh...aku rasa sangat-sangat bersalah kepada sesapa yang sudi baca tapi tak sampai hati nak komen.

                 Ada jugak yang komen tapi err..ramai sudah yang bertanyakan aku soalan yang aku rasa aku tak sepatutnya jawab disebabkan komen itu.Soalan kontroversi.Tak perlulah aku ceritakan secara details kat sini sebab mungkin korang takkan faham.

               Aku taip entri ni pun just nak bertanya mengapa korang tak komen?Tak tahu apa nak komen or tak sanggup komen?Jangan risaulah,setakat ni tiada sapa yang mati lagi kalau komen kat sini.Err..yang dah mati tu,diam-diam okay.

                   Sebagai tanda minta maaf aku tempek gambar ini.Sila hayati dengan jayanya:
 




 Nota Kaki:Tak nak komen pun tak mengapalah asalkan korang baca.I cant be asking too much.



May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

23 comments:

akid said...

entri mano??? The black swan tu ke? aku tengok ada 14 komen dah situ??

Biasanya orang tak komen pasal, entri tak menarik ar kot.. Dari pengalaman aku..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Akid:yupp...tp komen dr org yg sama je yg 12 tu...hahaha...

owhh.ye ke..?aku tau tak menarik tp sje je mengada tnya mana tau ada yg rasa takut n curiga lagi was was nak komen

thnks sbb komen...

Silent said...

ak baru tangguh nak komen
sebab aku tau situasi black swan tu
haha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:ahahaha...apsal kau tangguh?kau kn yg paling memahami....link otak kita ada connection sikit

gugugugug

Abang Zam said...

ok.link otak kita dah ade virus

tacingk!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:eh..apesal tacing plak..

kaulah orang kedoploh paling memahami aku...sila tacing...

syg kau lebih...

GreenAppleKu.com said...

Sarah, kalau dah takder sesiapa yg nak komen biarkanlah, asalkan kita happy dengan hidup kita yg tidak ganggu sesiapa pun.

Der masa mai lepak blog gua. Camna cara nak masukkan blog gua dlm blog list Sarah..

NuRuL MoHaMaD said...

bukan takmao komen tapi masih terkejut selepas melihat gambar lelaki bersejadah di kepala. . .
sungguh comel skeli. . .
nasib baik bole jwb exam dgn baik tadi berkat gambar itu. . .
heheh. . .
(sebenarnya xtau nak komen ape. . .hehe)

:D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@GreenAppleku:thnks singgah n komen..

ehh..nk masuk bloglist ke?buat masa skrg takde saya tak buat bloglist lg....m(_ _)m gomennasai(sori)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nurul Mohamad:takpelah syg...u komen ke tak I tetap support dari blakang....

owhh..buleh jwb exam dgn baik?syukurlah..berkat lelaki bersejadah

thnks komen

cikCEPET said...

tettttttttttt...!!!

Silent said...

aku marah dengan fesbook.nak chat pun susah.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@cikCepet:tuttttt tuutttt tuutttt...maaf no yg anda dail tak dpt dihubungi..sekian.

thnks komen

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:aku marah dgn celcom yg buat tahik mlm ni....kau ta pakai celcom eh?

Abang Zam said...

aku pakai celcom..nah no. aku

o13-71991**

ahahahahahahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@ABang Zam:ehh..tak payahla aku dah ada nombor kau cuma aku tak ingat letak kat mana kertas yg kau bg tu...

hrp2 tak terbuang dlm tong smpah...err..kau msih syg aku kan?

hahahaha

NuRuL MoHaMaD said...

hahah. . .
memang berkat. . .
i pun support u lah dari depan. . .

:D

btw, mmg celcom buat hal di seluruh malaysia ek?
ingat sini je...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nurul Mohamad:memang seluruh malaysia...tssskkk

thnks kerna menyupport saya..

Kentang_ said...

tak comment sebab tak baca la. kalau dah baca mesti cuba untuk comment.

NuRuL MoHaMaD said...

patutlah. . .
heheh. . .
celcom ni memang. . .

u r most welcome. . .

:D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@KEntang:owhh...kentang datang akhirnya.sayang kentang lebih..tp kentang tu kentang putar kat kfc la...

thnks komen

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nurul Mohamad:my plesure dear....

celcom...pfffttt

Ibnu Jasmie said...

Comelnye budak tu....

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat