Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Wednesday, April 6, 2011

Korang Tak Perlu Risau Kalau Aku Mati.


                     Korang tak perlu risau kalau aku mati sebab aku dah schedulekan entries yang akan datang.Aku tak pasti berapa banyak tapi agak banyak juga la.Maybe untuk seminggu,maybe 2 minggu,maybe sebulan.Aku tak pasti itu.  

                     Even entry yang sedang korang baca ini pun discheduled dan dipreview sebanyak 6 kali sebelum dipublish.Sebabnya korang tahu.Aku ni seorang perfectionist.So dalam erti kata lainnya,korang takkan tahu sama ada aku masih hidup atau tak semasa korang tengah baca entries aku.Maybe aku still alive maybe i'm enjoying myself in hell or heaven.Who knows?Jadi kalau aku tak singgah kat belog korang or balas komen then you know where to find me.

                    Life is unexpected.Apa saja boleh jadi.Mungkin korang boleh bergelak sakan hari ni tapi esok korang excident and mati.Who can foreseen that?No one.

                   Live to the fullest today but do not forget to prepare for tomorrow.

                  Al-Fatihah for myself.



 May Peace Be Upon Us.


Live,Laugh,Die Emotionally!

9 comments:

Silent said...

menakutkan...
but still
life is to die.

Rafi Nilhan said...

ok.. aku komen je.. kalau masih idup ko gi belog aku k.. hahaa

psst.. better ko idup puas2 dulu.. skali je tauk.. :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:yepp...life is to die...thnks for dropping by.

@Rafi Nilhan:ehh...smpat lg ko pomot belog ko pulak...hahaha...nnti aku singgah...:))

aliarosli said...

yep,hidup mati tak taw bile

bersedia ajelah

Sarah Sayuri Hartnett said...

@aliarosli:tu yg menakutkan tu...coz manusia tak pernah bersedia...things happen when we less expected them...

Abang Zam said...

jangan lah mati dulu..kau komen ngn aku puas2 baru mati ok? even kalau kau nk mati pun, biar aku yg di sisi kau

okies? mmuuaahhxx..ni kiss ikhlas doh

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:ehh...tamak lg selfish pula kau ni...hahaha...

nanti aku fikir2 balik cmner...

nik lan nik mat said...

knp blog ko mcm gothic?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nik lan Nik Mat: saya hargai pendapat anda tapi tak...

dah lama bersara dari dunia gothic ni...;)

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat