Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Sunday, April 3, 2011

Ayat Aku Lagi Stylo!





Dear Robot Pettinson,
I'm sure you're old enough to understand  that our romance is over, so i'm gonna slap you    
without any further thinking when you bite my (censored!) at the mental hospital carved with your initials on it with your Winnie-The-Pooh plushies sarcastically because your smell makes me vomit and our pets haven’t seen you brush your teeth therefore I am sure that your life is ruined but please don’t hurt yourself or commite suicide because you cannot die,you moron!
Your worst nightmare,
 Bella Black Swan
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Robot Pettinson tersayang,
Aku pasti kau dah cukup tua untuk faham yang hubungan romantika kita dah tamat jadi aku akan tampar kau laju-laju kalau kau cuba gigit(sensor!) di hospital mental yang namanya bermula dengan huruf awal nama kau dan anak patung Winnie The Pooh kau sekali dengan sarkastiknya disebabkan bau badan kau membuatkan aku nak muntah tambahan lagi haiwan-haiwan kesayangan kita mengadu bahawa kau dah lama tak berus gigi jadi aku dengan yakinnya yakin hidup kau dah musnah tapi tolong jangan cuba cederakan diri kau atau bunuh diri sebab kau tak boleh mati,bodoh!
 Mimpi terburuk kau,
 Bella Black Swan
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nota Kaki:Tak kisah kalau tak menang lagipun aku join sebab Robert Pattinsome akan mencik aku kalau aku tak join sekaki!
May Peace Be Upon Us.
Live,Laugh,Die Emotionally!

4 comments:

sNoe~ said...

jalan sini.. semput bace bila tak de noktah.. hehe.. gud luck!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@thanks...:))

Abang Zam said...

kau nak aku menangkan tak?
hahaha..thangs juin weh...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:eh...kau perlu bersikap adil...
tak semestinya kau sygkan aku kau perlu menangkan aku....

tp at least klu kau menangkan aku aku akan ckp kau ni adil lg saksama...

dan jgn lupa nutella..

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat