Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Wednesday, April 13, 2011

Jom Join Give Away Aimi!






                     Aku telah ditag oleh si Selena Gourmet so aku dengan berbangga join Give Away ini.Bukan selalu aku ditag untuk something like this.Lagipun seperti kata-kata yang ada kat banner GA tu,"Kita semua adalah pemenang.Tiada pengalah."Syarat-syarat and hadiahnya pun agak mengancam nafsu.


syarat syarat nak join GA ni :

- letak entry tajuk : Jom Join Give Away Aimi !
- letak banner di atas dlm entry korg
- letak dekat side bar jugak.. kalo takde , kira terbatal dgn sendiri okay ?
- follow blog saya sebab senang korg nak tgk update , tp tak nk follow , tak kisah ^^
- tag 2 rakan yg ade blog ^^
- tarikh tutup 30 APRIL 2011
- last one : letak link url entry korg dekat komen saya okay , jangan letak dekat SB.

Hadiahnya pula:

pertama --> top up rm30
(topup RM100 tak buleh ke tuan penganjur GA?)

kedua & ketiga --> masih mencari idea ,
or korg nak top up jugak ? ^^
(aku nak topup RM50 cukuplah tak banyak yang aku mintak)

keempat --> selendang , ( kalo dpt dekat laki , sila sila bg dekat mak , makcik or kakak or adik korg ke ).. 
(pashmina pun okey jugak padahal aku tak reti nak pakai benda-benda ni pun)

kelima & keenam --> percuma header & masuk dalam bloglist saya okay ? ^^
(bolehlah ni dari tak dapat pape langsung)

ketujuh & kelapan --> blog review beserta komen dr saya :)
(haa...yang ni aku suka sebab takde sapa review sambil kritik belog aku lagi setakat ni)
 
 Tag 2 orang:

Anne Hathway

Natalie Portman

Sapa-sapa yang berminat nak join sila tag diri sendiri and tinggalkan komen di ruang komen.Nanti aku berunding dengan tuan penganjur GA supaya bagi korang sebiji cokelat kisses setiap sorang even tak menang sebab tagline GA ni adalah setiap orang adalah pemenang.


May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

2 comments:

aimi shahida said...

heee tq sebab join,
entry yg wat geli haty :)

moga ade luck ya ^^

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Aimi Shahida:owhhh...picture profile anda tu sgt kiut mcm adik saya yg hilang 10 tauh lepas....TT^TT

thanks sebab mereview...dah review ni kira dah ada luck la...hehehe

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat