Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Saturday, April 23, 2011

Aku Benci Bila Terpaksa Gantikan Tugas Reapers.


                    In between reapers and death there's me.Aku benci bila terpaksa mengkhabarkan berita buruk or something that is uneasy to hear kat orang lain.Tak kisahlah sapa-sapa pun.Terpaksa fikir panjang bila nak bagitahu diorang sesuatu yang berbunyi seperti, "Maaf,saya dah hilangkan cincin satu juta awak." ataupun , "Maaf,anak awak dah mati."Tapi itu tak mungkin sebab aku bukan doktor.Yang cincin tadi mungkin jugak.

                 It break my heart to see their gloomy face expressions.And the silence after that breaks me apart.These make me wondered whether I've replaced the reapers' duty to spread the death news.The news that can kill people from inside.





May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

18 comments:

AwieKashi said...

WWaaaaaa,,,,,,(sob..sob)

Silent said...

ya.mengelak kan bagos.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@awiekashi:kenapa syg.....

hahahah cehh

Sarah Sayuri Hartnett said...

@silent:yepp..tp bila dah ambil tggungjwb trpksala buat jugak TT_TT

thnks

Azura Banyak Cakap said...

Ya bah, terpaksa juga buat, padahal susahnya tu mau buka mulut kasitau kan T_T

P/s: thanks ya sudi tinggalkan link dalam blogwalking list Zura>

http://azuraanisalaim.blogspot.com/2011/02/blogwalking-list-azura-banyak-cakap.html

Sarah Sayuri Hartnett said...

@azura Banyak cakap:aukk...kamek sik suka bha...

trimas singgah

AwieKashi said...

xsanggup eden kalau hilang....huhu

akid said...

hm kebenaran kadang2 memang perit untuk ditelan.. Tapi kita yang bagitahu kebenaran ni lagi seksa.. Sebab tak sanggup tengok reaksi pendengar lepas kita bagitahu kebenaran tu.. Hm..

Rafi Nilhan said...

apsal? kau slalu bawak berita buruk ke?sebab tu kau benci

Sarah Sayuri Hartnett said...

@awiekashi:eden pun ta sggup tgok....

;))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@akid:sungguh emosi komen anda kali ni...

memang betul..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Rafi Nilhan:dtg pun kau TT_TT

slalu jugak la..mencik

Abang Zam said...

sayang..ni paling emo sayang abang pernah baca..serius

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:thnks baca abang...syg sangat menghargainya...

Kentang_ said...

substitute reaper? pergh! tinggi pangkat tu!!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@kentang:tamo jdi reaper nak jdi kentang....;))

Kentang_ said...

nak jadi kentang pulak?

tiru! tiru! tiru! takmo kawan!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@kentang:ala..jd kentang la besh.buleh mkn,sedap kan...kentang putar,kntang bako,kentang kfc..

haipp tamo kwn pulak..babap kang.hahaha

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat