Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Monday, April 18, 2011

Hey,Bagitau Aku Apa Yang Kau Dah Faham?!


                    Ruang berchatting di FB yang menjanjikan seribu kemesraan juga tidak terkecuali seribu permusuhan dan gosip-gosip di angin lalu.Anon A(bukan nama sebenar)merupakan seorang teman tapi jauh serta silent reader di belog aku dan follower setia belog beliau yang digosipkan bersamaku.Ahh...nampaknya si emo juga tidak terlepas dari menjadi mangsa FB chat ya...

                    Pop up window muncul tiba-tiba.Terkejut aku,nilah sebabnya aku selalu offline di mata public biarpun aku sebenarnya online untuk bermain NSO.Sesiapa yang ada link NSO tu,add aku ye.Dapat gak bonus nanti kan.

Anon A:Oikksss

Aku:Toinktoink...

Anon A:Best gak belog kau kn..(aku terkejut lipan)

Aku:Weyh...camna kau tau ni?o_O?

Anon A:Adelah...well,you know me.Hehehe...

Aku:Stalker....cehh.Tak romantik langsung ;p .

Anon A:What the fish...stalker la romantik.At least aku tau jugak kau berromance dgn sape selain aku..^_^

Aku:Hah..kau jangan ungkit kisah lama lessbo kita pulak.Aku dah taubat.Kau bila g nak insaf?hahaha :DD

Anon A:Yela..kite je yang tak insaf,dia tu dah insaf kan...

Aku:Tacing plak minah ni.Tapak muka laju-laju kang..O_O//...

Anon A:Habis la muka aku yang lawa ni kau tapak dengan kasut Golok kau tu ;pp

Aku:Eh,tulung sikit aku dah pakai kasut style Lady Gagak skang ni...-__-//

Anon A:Yeker?Sape sponsor eh?Inchik A ke?o_O

Aku:Ape tu?Biskut eh?

Anon A:Orang la..kau jangan...aku sebut nama betul kang naya kau!

Aku:Weyh...warghh..kau biar betul.Tokak kau kang >_<

Anon A:Hah tau pun takut.Eh,diam diam keledek berisi kan.;))

Aku:Fitnah,ini semua fitnah.Ana telah difitnah ente..:(
  
Anon A:Hotak kau fitnah.Aku stalker korang,aku taw la!!

Aku:Kau dah takde keja lain nak buat ke?Tula dulu aku suruh buat belog kau malas.*__*

Anon A:Kau kan tau aku tak pndai menulis.Essay BM aku selalu fail.Cukuplah baca belog kau dan Inchik A.Best pe..^^

Aku:Cukuplah sekadar membaca bukan berstalker.Huh.

Anon A:Ape pulak.Kalau aku tak stalker pun,aku perasan la.Orang lain pun perasan.Apela kau ni.Lembap..:P

Aku:Perasan b*bi apa plak.Aku dgn dia bukan ada papa pon.Kau buang tabiat eh?!

Anon A:Yela,yela..aku dah faham.Aku dah faham.

Aku:Apa yg kau dah faham hah?O_O

Anon A:Aku dah faham la..

Aku:Weyh..mengong apa yg kau faham?


No response.


Aku:Weyh..wei...syaiton nirrajim..


(Anon A is offline.Send as a message.)


Aku:Sial....sial..sial..sialsialsial...88x sial...



                    Owh..alangkah terhina aku bila dikaitkan dengan gosip palsu seperti ini.Yang paling geram adalah sampai sekarang aku tak tau apa yang dia dah faham tu.Diharap kalau ANON A sedang membaca ini,silalah berchatting dengan aku lagi malam ni.You know who you are and you know where to find me.Jangan risau,aku takkan berkasar or memaki kau(ini satu penipuan).Apa yang kau dah faham hah?Bagitau aku cepat...!!!


May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

14 comments:

Piah Becok said...

pulakkkkkkkk... buat sakit jewa je la anon-anon ni. sabau ye..

Kentang_ said...

ini sudah seperti mengantoikan diri sendiri, lalu Kentang_ pon berkata "aku juga faham" ha ha ha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Piah Becok:hehehe...

saket jiwo den..

thanks singgah...

;D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Kentang:erkk...apa yg kentang da faham?bagitau cepat....

klu tak..jd kentang bako pun sedap...itew bako je..

hahaha...

thanks for dropping by..

;D

Abang Zam said...

aku faham..ahahaha

sial!

Kentang_ said...

hahaha..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:apa yg kau faham....

asal semua org faham tp tanak gtau aku ape yg dorang fhm ni...

grrr...

pfft.....

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Kentang:menu supper malam ni..>>>kentang putar bakar....

grrr...

hahaha

IMANSHAH said...

anon memng sakit jiwa

MissSyarniFarida said...

anon nie saket jiwo ka pa?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Imanshah:owh...ni adalah kwn jauh saye yg sngaja dletakkan nama anon bukannya anon sebenar...hehe

thanks for reading...;DD

Sarah Sayuri Hartnett said...

@MissSyarniFarida:ntahla..ada juga sikit2 kut...haha

thanks

;))

no_answer said...

garang gila !!!
takut :P

Sarah Sayuri Hartnett said...

@no_answer:owh..ini hanyalah lakonan semata-mata jgn berasa bimbang...

hehehe

thanks singgah

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat