Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Friday, April 1, 2011

Entri Paling Best 2011.


                          Sila baca tanpa emosi.

                   

                       Salah satu entri aku baru saja dinobatkan sebagai entri paling best untuk tahun 2011.Jadi melainkan entri ni,tidak ada lagi entri yang akan bergelar entri paling best sepanjang tahun ni.Okey...aku riak sikit di sini.

                      Mula-mula aku agak cuak juga tadi setelah entri ni dipanggil untuk dibuat penilaian oleh Cik Yuyu,abang Ben,tuan penganjur contest,dan ramai lagi blogger lain.Izamir Rizdwan sepatutnya datang tapi memandangkan speedboat beliau mengalami sedikit gangguan beliau tidak dapat tiba pada masa yang ditetapkan.Perlis banjir kalau korang tak tahu lagi.Kat Kedah pun hujan tak berhenti-henti sepanjang hari.Harap-harap tak banjir juga.Kalau tak,aku terpaksa naik boat lepas ni.

                      Ramai juga yang join contest ni.Ribu riban.Sebab tu aku tak yakin akan menang.Lagipun entri aku apalah sangat jika dibandingkan dengan blogger otai yang dah lama bertapak dalam dunia blogging ni.Tapi tidak lama kemudian pemenang pun diumumkan dan bila dengar nama aku dipanggil,aku terus ke depan untuk mengambil hadiah tanpa emosi.Aku menang dowh....

                   Hadiahnya pula....(sila jangan jeles)....ialah baucer penginapan 5 hari 4 malam di mana-mana resort pilihan hati di Langkawi beserta tambang pergi balik.Selain itu turut disertakan baucer membeli belah di Tesco dalam jumlah yang tak dapat aku nyatakan untuk tidak menimbulkan kontroversi di sini.

               Aku tak tipu yang aku menang kat sini.Korang boleh tengok sendiri kat SINI.
 Itu saja aku nak bagitau.Memandangkan aku menang aku tak jadi nak terjun dari atas lantai ke dalam swimming pool.Terima kasih sebab sudi membaca tanpa perasaan jeles.Dah.Aku nak pergi packing untuk bercuti ni.




May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

11 comments:

Abang Zam said...

seronok la kau dapat cuti..phuui
mintak2 banjir senang kau hanyut ke laut..hahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:thanks sebab baca dan mendoakan aku hidup bahagia...hahaha

nur anis said...

wah..tahniah..sangat jeles ni..huhu

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nur anis:thnks sebab baca dan ucap tahniah....:)))

Abang Zam said...

kau reply cam baik je kan! hahaha
walhal dapat topap je..bukan dapat bercuti weh! hahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:thanks baca.....ehh...aku dah cakap yg aku tak tipu aku menang..tu saje yg aku tak tipu...dan juga banjir...lalala~~~~

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:ehh..tp hadiahnya bukan topap lorhh....lalala~~~h

Silent said...

yeye je aku ingat ben segala yuyu bagai buat penilaian.

hampehlah kau~haha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:eh..thanks singgah n baca...aku dah ckp entri aku memang hampeh...sila baca tnpa emosi...hahaha

Silent said...

hampeh pun belog kau tak buat jiwa aku bosan atau sakit atau sebagainya.
setiap kali hapdatelah aku bace.haha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:Thanks sebab komen kali ke-2...
yess aku tau kau selalu dtg tnpa perlu aku sediakan carpet merah...thanks jugak utk itu...

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat