Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Monday, April 18, 2011

Segmen Weh! Aku Poyo Bila Aku....





                   Banner tu...err..takpela asalkan ada banner cukup.Well,mungkin ada yang sudah sedia maklum dan ada yang tak tahu lagi.Ini bukan kali pertama aku join segmen ataupun contest yang dianjurkan oleh The Famous Abang.Termasuk kali ini sudah 33 kali aku dengan rela hati memasuki segala segmen and contest montest beliau.

                Kebanyakan contest dan segmen beliau dimonopoli oleh kaum Hawa atau wanita.Dalam segmen Mari Mandi Bersama Abang! hanya 10 peserta lelaki yang berminat menyertai.Antara segmen yang pernah dianjurkan beliau adalah seperti berikut:

  • Segmen Mari Mandi Bersama Abang!--bukan segmen lucah.segmen yang mendapat sambutan hebat sehingga mencecah 2000 orang,433 orang lagi terpaksa direject kerana tak cukup tempat.10 orang peserta lelaki tadi termasuk dalam senarai mereka yang direject.
  • Segmen Dari Rumah Ke Rumah,Dari Hati Ke Hati.--peserta diwajibkan memberi alamat rumah masing-masing untuk tuan penganjur membuat lawatan.Hanya peserta perempuan yang berada di negeri Johor layak menyertai.
  • Segmen Mari Menonton Wayang Bersama Abang!
  • Segmen Mari Belajar Menukar Baju Bersama Abang.
  • Segmen Mari Berkasih Sayang Bersama Abang!
  • Segmen Mari BerSMS Bersama Abang!--peserta perlu bermesej dengan beliau sekurang-kurangnya 4 jam seorang.Segmen ni mengambil masa paling lama iaitu kira-kira seminggu.
  • Segmen Mari Bercakap Bersama Abang!--peserta perlu menalipon beliau dan menceritakan butir peribadi masing-masing.Peserta perempuan diwajibkan bercakap lebih lama.



             Di bawah ini pula merupakan contest yang dianjurkan beliau tetapi bersyarat.Syaratnya kesemua contest tersebut hanya dibuka kepada kaum yang berjantina perempuan.Tuan penganjur contest ini bukanlah miang keladi or buaya darat,niat beliau hanyalah untuk membela kaum wanita yang lemah lagi perlukan perhatian.Antara contest yang pernah dianjurkan:


  •  Contest Bibir Paling Seksi.--aku menang contest ni.
  • Contest Mata Paling menggoda.--Yuyun masuk tapi tak menang,pemenang contest ni tak lain tak bukan adalah aku jugak.
  • Contest Paha Paling Gebu.--peserta diwajibkan mengepil gambar paha masing-masing sekali.Kalau tiada gambar akan direject.Aku tak ingat sapa yang menang contest ni.Kalau ada yang sedang membaca ni adalah pemenangnya,sila bagitau aku tanpa segan silu.
  • Contest Betis Paling Bunting Padi.--peserta wajib memakai legging ketika bergambar.
  • Contest Ayat Paling Manja.
  • Contest Pose Paling Menawan.--wajib pose full body sambil buat mulut muncung itik.

                     Owhhh lupa pulak nak cakap aku poyo bila aku..

                    Aku poyo bila aku menipu tapi orang yang percaya penipuan aku tu lagi poyo dari aku.Hahaha...


Nota Khas Buat The Famous Abang:Abang Zam jangan marah Sarah tau sebab tulis ni.Sarah saje-saje je tulis..Hikhik.Bukan nak memburuk-burukkan atau menghina abang.Jangan mencik Sarah tau!Nasib baik tak kena reject.Hahaha..


May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

18 comments:

MissNadh said...

haha!siyes klaka gilakk..pasni abg zam buat entry "mendidih bersama sarah sayuri hartnett".. hehe!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@MissNadh:hehehe....ntahla mcm mane buleh wat entri ni pulak...hahaha...

saket perot gelak smpai skrg...

thanks singgah...;DD

KuKuMALu said...

Terbaik ahhh~ :D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@KukuMalu:hahaha....thanks singgah n baca...hahaha...

;DD

Abang Zam said...

hanggok kau!! KAHKAHKAHKAH!
bila masa siak aku buat segmen & contest bagai tu! buruk bebenor nama segmen aku!

geli gila banner kau rosakkan! hahaha
babi babi!! haha

mencik! mencik! aku nak buat segmen gadis emo paling huduh!

KAU! HAHAHAHA

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:sori...TT_TT....

Abang Zam said...

tahi kau! kau tak juin langsung!
ffuuuuuuu

dah la..aku nak g KB Mall!!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:eh...aku juin pe....baca smpai habes...huh...

aku dah bagi link...sebelum terjun KB Mall masukkan link aku dulu meh...

sayang kau..hahaha

d'zaro said...

salam buat anda , emo!!
semoga anda tetap semangat!!!
from Indonesia...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@d'zaro:erkkk...makaseh kang d'zaro...pastinya saya lebih energetik sesudah mendapat komentar dari kang...

;DD

NuRuL MoHaMaD said...

LOL. . .
klaka2. . .
hahaha. . .

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul Mohamad:hahaha.....

thanks for reading n commenting...

(^__^)/

Abang Zam said...

see! semua orang bahan aku! arrrrggh

tak nak..baik aku mati terus tanpa sempat bubuh link kau! hahahaha

mana sang-maut ni!!!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:pfftt...sang maut ada dgn aku ni....

nadira shahid said...

poyo bile menipu? haha gudluck! *NS poyo bile berlagak pandai ;p

syafiqsulaiman said...

Thankx dtg blog saya bace tips BE..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nadira Shahid:hehehe...ta kesahlah....yg penting ada juga kepoyoannya tu

thnks for reading.....

;DD

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Syafiqsulaiman:thanks sebab thanks kan saya....hehehehe

;D

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat