Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Wednesday, April 20, 2011

Beliau Lebih Genius Dari Albert Einstein.

Nota Kepala:Ini satu permainan yang bodoh.Sila jangan baca kalau korang tak suka main Plants Vs Zombies.

                    Owhh...ini sangat-sangat tiut dan membuatkan tahap keterujaan aku meningkat lapan puloh lapan kali ganda dari biasa.Semasa sedang menunggu doktor buat sesion morning round diorang,aku telah tertarik untuk memasuki satu laman web teka-teki,AKINATOR.En.Akinator boleh meneka apa saja yang korang sedang fikirkan cuma korang perlu jawab soalan dia dulu yang kadang-kadang agak leceh sebab banyak.Tapi itu bukan satu masalah disebabkan beliau selalu buat muka tension bila tak dapat teka apa yang korang fikirkan dan kemudian bertanya lebih banyak.This is funny okay.

                  Games yang sesuai untuk penggemar filem.Sebab En Akinator akan meneka karakter faveret kita dalam sesuatu movie itu tak kisahlah sama ada filem terbitan Disney's,WarnerBros,Universal Pictures or seumpamanya.Dan semestinya aku sangat-sangat teruja(walaupun aku tahu ini bodoh)bila beliau dapat meneka dengan tepat satu watak yang aku fikirkan.Pocahontas.One of my favourite Disney's Character.Bagi aku,Pocahontas is an awesome female character and it would be amazing if she's real.Banyak pengajaran yang kita boleh ambil dari cerita Pocahontas.Lagunya pun best-best even tak popular.Sapa kata aku tak reti dengar lagu omputeh dan hanya dengar lagu Melayu asli eh?Aku start tengok filem ni masa umur 11 tahun dan sampai sekarang pun still aku akan ulang lagi bila-bila boring.










May Peace and His Blessings Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

6 comments:

Silent said...

aku pun dah cuba
betulla weh
dia teka
cinderella!!!
ahaks~
romantik x aku???
sebab dari kecik bapak aku sogokkan aku dengan cerite ni...lawa duh cinderella~~~

Sarah Sayuri Hartnett said...

@silent:hahaha...bagus2...

romantik...errr..susah nk jawab tu.

aku pun suka cinderella tp belle dalam beauty n the beast lawa lg...TT_TT....

Abang Zam said...

macam tahi..dari ni baik aku prefer peteranswer yang gila2 awesome..hahahah!!

*nak try ah

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:tahi ye syg...hahahah

selamat mencoba...

;))

Abang Zam said...

aku dah cuba 5 kali..sumpah die genius tahi kuda!! kahkahkah

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahahah....see I told you...

dah,aku nak pegi dgar lagu omputeh jap...

;DD

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat