Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Thursday, April 21, 2011

Jangan Buat Kerja Bodoh.

Nota Kepala:Tiada paksaan untuk membaca.Bukan ditujukan kepada anda yang terasa tetapi mereka.Ini untuk mereka yang degil.Ya,mereka tahu siapa mereka.Penggunaan "Kau" digunakan sebagai ganti perkataan mereka.


                   Seriously I am serious.Menjadi readers dan followers serta friends aku kat FB bukan bermakna kau boleh menjadi boyfriend aku jugak.Mengapprove kau sebagai friends bermakna aku menghargai readers setia aku bukan bermaksud aku sudah bertukar menjadi cikaro kau.

                   Berhenti buat kerja bodoh kau dengan menghantar 88 mesej di inbox dan talipon aku.Aku serius ni.Totally serius.Yeah...aku tahu aku cantik dan ada iras-iras Angelina Jolie tapi itu tidak bermaksud aku murah.Angelina Jolie bukan pelakon murahan tahu.

                  And yes..kau cakap niat kau hanya ingin berkawan tapi jangan fikir aku tak tahu apa yang tersirat di hati kau.Kalau selama ini aku boleh hidup tanpa berkapel,apa yang membuatkan kau terfikir yang aku akan mula kapel sekarang?Kau bukan sehandsome Brat Pitt untuk diberi pengecualian itu walaupun kau ada iras-iras Adam AF2.Kau handsome,kau boleh memilih.Aku cantik,aku juga boleh memilih.It's fair,right?
       
               Aku tahu kau tak baca pun belog aku sebab aku tahu siapa yang masuk and keluar dari belog aku.Ini mungkin mengejutkan tapi aku bukan stalker.Seriously.Sila jangan panik semua readers.

              Even kau bukan readers setia aku pun,aku approve jugak.Ini disebabkan aku ada ramai kawan omputeh(riak sikit) dan ramai kawan NSO.Jadi aku fikir kau pun salah seorang dari mereka.Seriously aku suka mengapprove orang tapi malangnya tiada siapa yang mahu mengeAdd aku.Aku bukan jenis yang tak approve kalau tak kenal.Semua tu nonsense dan hanya digunapakai oleh mereka yang femes.

            Jika betul-betul nak berkenalan,bertaaruflah dengan aku.Ataupun khitbah terus lagi senang.Tu pun kalau kau tak kisah ada bini yang hanya pandai masak megi dan akan mati dalam masa seploh hari lagi.Kapel hanya membuang masa dan kredit talipon kau.Tak sayang ke membazir kredit untuk aku?Aku sayang kredit talipon aku.Dah dua tahun aku tak penah topup tahu.Sumpah aku tak tipu.Kredit dalam tu still banyak dan aku nak kumpul sampai mencecah RM200.

            So,kepada si A,si B,si C,si D,si E dan si F....sila berhenti buat kerja bodoh tapi jangan berhenti membaca belog aku.Korang tak terasa kan baca ni?Hahaha...Dan jangan unfollow aku.Believe me when I say being in Hell is much better than to unfollow me.(okay fine unfollowla,aku tak kisah.)

            I am sorry if my words are too harsh but I gotta stop this before I become more famous than The Famous Abang.It's just doesnt seem to be right.Kepada Umar Aisy sila jangan terasa hati jugak.Ini bukan anda.Harap maklum.

           Okay fine aku mengaku aku emo sebab mereka semua tu tak main NSO.Apalah...tak boleh aku nak tumpang senang jugak.Cehhh.Tak pandai nak mengorat aku langsung.Pfffttt....


Aku seInnocent baby si Silent ni.Sori Miss Silent aku curik pic baby kau.Takde royalti kan?



May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

18 comments:

NuRuL MoHaMaD said...
This comment has been removed by the author.
NuRuL MoHaMaD said...

btw. . .
ramainye peminat sampai 88msgs dlm inbox. . .

:D

ishiko said...

hhaa... bagusnya en3 ni... xrety nak jelaskan kepada mereka2x..
emm.. macam ni la nk cakap yg sebenarnya.. (berani2x.. ai salute u!!)
*pffttt... walopun sy xpemes.. :b

ishiko said...

hhaa... bagusnya en3 ni... xrety nak jelaskan kepada mereka2x..
emm.. macam ni la nk cakap yg sebenarnya.. (berani2x.. ai salute u!!)
*pffttt... walopun sy xpemes.. :b

Silent said...

anak aku tu
tak kesah....

liyana said...

haha...sabar yer..

Abang Zam said...

aku tak terasa pun part kredit untuk gadis

no hal lah..nak kawen kot..ape de hal..hahahaha

Headmaster said...

tp aku suka part kedit.chait bukan kedit abes topap kaw je,habes pegi topap duit kaw sekali.sampah.argh!!hakhakhak

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul Mohamad:hehehe...tula menyemak inbox je.

thnks kerana tak unfollow I (^__^)/

Sarah Sayuri Hartnett said...

@ishiko:hehehe...apsal tak brani pulak?ckp je...tak femes ke femes ke bkn masalahnya

thnks singgah :))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:yer..anak kau.sgt tiut tahu...aku seInnocent baby kau...

hehehe

Sarah Sayuri Hartnett said...

@liyana:god willing akan bersabau...

thnks sudi dtg...

:D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha...tak tntu lg akan kawen bila kapel.klu tak,akan mmbazir je kn..lgpun aku mls nk msj tulah sebabnya...
hahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Headmaster:owhhh..aku galakkan topap duit bkn topap kredit..hahaha

thnks singgah

:DD

nub said...

peminat lettew. harhar

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nub:hehehe...peminat tegar ni

susah...

thnks singgah

;))

Kentang_ said...

No comment tapi nak comment. tu yg jadi macam ni. haha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Kentang:tak kisahlah....jnji ada kentang kat sini,,muahahah

;DD

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat