Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Wednesday, April 13, 2011

Selfish-It's Just An Art Of Life.


                     Dalam hidup,ada masa kita akan rasa satu dunia sedang menentang kita.Satu semesta tak bersetuju dan melihat apa yang kita lakukan sebagai satu jenayah yang besar.Walaupun ianya betul.Ataupun sekurang-kurangnya kita rasa ia betul.

                   Bila semua yang kita lakukan menjadi kesalahan di mata orang lain.Contohnya menjatuhkan pen di dalam dewan peperiksaan yang sunyi sepi.Bunyi tu akan menyebabkan semua mata menjeling tajam ke arah kita dengan pandangan membunuh.Every eyes will stare you to death.And what is in your mind that time is Fuu*k.Itu hanya contoh.

                    Seboleh-bolehnya aku tak mahu kutuk orang disebabkan masa silam diorang yang jelas kotor,hitam lagi menjijikkan.Sebab aku takut akan jadi macam diorang juga.Mungkin.Satu hari nanti.Who knows?Ya,mungkin aku bukan seorang kawan yang backstabber dan mementingkan diri sendiri.Well,aku tak ramai kawan.Maybe...err tiada kawan langsung.Tapi bila tiba masa tertentu aku kena bersifat pentingkan diri,aku tak berani jamin yang aku takkan buat.Aku akan jadi selfish.I am sorry.But this is an art of life.Yes...an art of life in this suck world that we live in.




 May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

6 comments:

Abang Zam said...

aku prefer aku selfish..tapi make sure yg aku tak kan buat balik benda yg aku dah ludah..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:owhh...tlong jgn ludah kat aku....

=_=IIII

Silent said...

kata-kata kau ...
peh...
rasa macam tengah baca skrip ju on.
seram.....koolll...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:hehehe...

thnks kerna memuji even aku tak berniat utk menjadikan ini skrip rasmi JU-On 3..

:DD

KatekateKite said...

kadang kadang sifat mementingkan diri tu kene ada dalam diri setiap orang! =)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@KateKateKite:yepp..betul tu.selfishlah bila kena pada masanya,....thnks for komen2...

:DD

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat