Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Sunday, April 24, 2011

Lelaki Bersejadah Di Kepala.


                    Bukan pompuan saje yang boleh memakai sejadah or pashmina gulung gulung kat kepala.Lelaki pun ada jugak yang berminat.Ini pelik tapi benar.

                   Baca sendiri perbualan bisu di bawah:















 Nota Kaki:Terpulang sama ada nak percaya atau tidak.Kebanyakan perbualan ada yang menjurus ke arah tembikai dan tak berkaitan.Harap dimaafkan.Sehingga kini,aku masih tertanya-tanya agaknya bagaimanakah rupa lelaki yang bersejadah di kepala?
Nak tengok rupa lelaki bersejadah di kepala,boleh pergi ke  TEMPAT NI.

May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

18 comments:

Silent said...

shit kau..
ye ye je..
nasib baik aku tak pecahkan skrin lappy aku tahu.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:hahaahah...aku dah agak pasti byk makian akan menimpa aku pasnie..tp aku hnya insan yg lemah..haha

thnks syg

Abang Zam said...

aku tak suka conversation antara kaum hawa & kaum hawa

tak beronok sebab mejurus kearah gonjeng

ahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha....habis perbualan kaum adam n kaum hawa kau suke eh?

Abang Zam said...

aku suka perbualan adam & hawa sebab ada unsur gatal sikit

baru thrill

*babi..aku tak terkejut lah sial anak haram

bizkowt crunchyz said...

hahaha seb bek open link new tab then lpk pat len lu....aduyaiiii

tkjot dh...haahahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha...okay2 aku tau kau tak terkejut..kau kan tough..hahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@bizkowt crunchyz:hehehe...la..bukak skali g..haha

MissSyarniFarida said...

ohh damn !

Sarah Sayuri Hartnett said...

@MissSyarniFarida:yes,dammit!

thnks sudi singgah

;))

NuRuL MoHaMaD said...

adeh. . .
nasib baik takde sakit jantung. . .
abis ilang nota2 yang dibaca semalam dan tadi. . .
huhuh. . .

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Nurul Mohamad:erkk..sori syg..heheehe

m(_ _)m...(gomennasai-sori)

iqin othman said...

conversation dengan latip? apakah?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@iqin othman:ini conversation sulit sayang...thnks sudi singgah

:)))

Anonymous said...

kak ida,tak perlulah sampai mcmni...weee~~~

perkembangan baru,nabila dah start tengok ini blog~~

Sarah Sayuri Hartnett said...

@miss anon:hahaha...dahla..aku dah tawar hati dgn kau...puihhh

imaza93 said...

huhu . terkezut !! uwaaa...ce tengok ce tengok jam skang pkul berape ? huhuhu..=.="

Sarah Sayuri Hartnett said...

@imaza93:heheheh....gomennasai sayang....

belum pkul 12 tgh mlm lg nie...ce tgok skli lg gmbr lelaki bersejadah tu..

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat