Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Wednesday, April 13, 2011

Mari Mengundi Blogger Kesayangan Korang!


                   Pilihanraya kat Sarawak baru nak mula tapi pilihanraya blogger dah pun start.So tunggu apa lagi?Jom undi header blogger kesayangan korang yang cun dan cantik meletup tu.Aku buat entri ni atas dasar simpati nak tolong beliau yang undinya sangat sedikit.Kasihan kan?Siapakah beliau yang dimaksudkan?Sebenarnya aku tak nak menaip malam ni tetapi setelah dijanjikan Kaspersky 2012 free of charge,aku pun terus taip entri ni tanpa berlengah lagi.Even 2012 nak kiamat still my lappy needs an antivirus sofware,right?

                 Beliau malu-malu ular nak suruh orang vote so aku terpaksa promote kat sini.Hey sayang,buat apa you nak malu-malu? I tengok Cik Epal tu selamba je suruh orang vote beliau.Tak kisah pun.Huh,you ni sengaja nak bermanja dengan I la tu.Menyampah tau!Ewww.....mencik.

                Tarikh tutup undian ialah pada (malam) 15 April ni.Undi kat SINI.Dah tak banyak masa yang tinggal.Mohlah kita sama-sama vote biarpun dengan hati yang kuciwa sebab tak dicalonkan.Sewaktu menemubual beliau yang mengatakan beliau tahu akan kalah dan tidak kisah akan semua tu.Jawapan ni mengingatkan aku kepada calon-calon ABPBH yang lebih kurang sama dengan beliau."Kalau tak menang pun Fasha tak kisah,bagi Fasha dah tercalon pun Fasha dah cukup bersyukur sebab masih ada peminat yang menghargai hasil kerja Fasha selama ni."Cuba gantikan nama Fasha tu dengan kata ganti nama beliau.Ada iras-iras tak?o_O...
           







May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

8 comments:

Bella Bell said...

sama2 lah kita vote abang!hehehehe~

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Bella Bell:yes...amat mendukacitakan keadaan beliau...hahaha....

:DD

Cik Arda :D said...

arda da vote ! ahahaa.. sarah law dapat kapersky free..kongsi2 arh..xbek dekut..ahahah

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Cik Arda:heheheh....okay2...klu tak dpt nnt kite bagi code untuk crack...klu crack boleh pakai untuk 20 tahun....tu klu tak kiamat 2012 nnti..

;DD

Abang Zam said...

hahahaha..kalau kiamat 2012 nnti selamat lah aku..hahaha

thangs bagi sokongan padu! nanti aku vote kau untuk blogger gadis paling emo gila babi

hahaha!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:aiyaa...tipu ini..tipu manyak lorhh...mana ala itu contest...
mencik..

sesamalah support menyupport...kita blogger kecil-kecilan bukan besar-besaran....

hahaha...

^^nu[dd]yra^^ said...

tak tahan btol ayat hasil temubual bsamer abang zam itu....

hasil blogwalking sy mlm nih...sy tulih entri nih

>>>http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/04/hasil-blogwalking-aku-mlm-nihkorg-cmner.html

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nuddyra:dah baca dear...thangs very much...;DD

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat