Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Friday, April 8, 2011

Segmen Weh! Kalau Aku Bukan Belogger.




john cena




                          Kalau aku bukan belogger mungkin aku dah jadi famous sekarang ni.Lebih famous dari Fasha Sandal dan Lisa Surirumah. Gambar aku akan tersiar di merata suratkhabar,majalah,televisyen mahupun naskhah Harakah keluaran PAS.Ramai wartawan dari Metro,Kosmos,Berita Harian,Sinar Harian,Melodi,Fuhhh,Galaksi akan cari ahli keluarga aku untuk ditemubual.Mak aku mungkin terpaksa buat sidang akhbar 8 kali sehari.Cerita-cerita dari zaman aku pakai pampers masa baby dulu sampai sekarang dimana aku sudah menjadi secantik Angelina Jolie akan dikorek satu persatu.

                        Sebab kalau aku bukan belogger mungkin aku dah terjun dari bangunan hospital yang setinggi 18 tingkat,lebih tinggi dari KB Mall mahupun Star Parade kat sini.Tapi memandangkan aku dah jadi belogger dan terpaksa update belog,blogwalking,join segmen and contest maka aku pun batalkan niat suci aku tu.Lagipun juga aku gayat dengan tempat tinggi bha...Nda boleh.Dah.Bubye.





May peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

33 comments:

Abang Zam said...

ikhlas tak ni? hahaha..nice..aku suka yg kau cakap kau gayat tempat tinggi..nampak dah point kau ni..

terima kasih jadi org ke 3 juin..

tak mo emo-emo lagi tayang..oteh?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:ehh...mestilah iklas..

lgipun bkn ada hadiah kn..(nmpak benau nipunye)

aukk..kamek ghayat bha..

d'zaro said...

saya kira saya aja yang nyesel jadi bloger..
nyeselnya.. kenapa aku baru tahu dunia blog 1 bulan yg lalu... andai saja aku tahu blogger 4 thn yg lalu, mungkin kulit ku tak sehitam sekarang, terbakar matahari karena kerjaan ku sebagai seles motor.. hihi.. salam mbak..!
udah follow tuh! balikin ya..

d'zaro said...

saya kira saya aja yang nyesel jadi bloger..
nyeselnya.. kenapa aku baru tahu dunia blog 1 bulan yg lalu... andai saja aku tahu blogger 4 thn yg lalu, mungkin kulit ku tak sehitam sekarang, terbakar matahari karena kerjaan ku sebagai seles motor.. hihi.. salam mbak..!
udah follow tuh! balikin ya..

d'zaro said...

up!! double sorry.. my PC error..!!!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@d'zaro:makasih follow saya...makasih juga utk komentarnya ya kang d'zaro...

Dekcik said...

hahaha..mmang sempoi abis..

NiSha said...

nice entrie..
follow sini..

nisha
http://heandsheloves.blogspot.com

eiYja_cHum3yl said...

waaaahhh...klaka sawak ndah...hahaha..mek gayat juak...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Dekcik:hahaha...thanks dear..

@NisHa:thanks for dropping by and follow..

@eiyja:klaka sikit2 bole la...hahaha

Mat said...

cis. Cis. Cis.

Cilakak jgk lu punya sembang!


uturnla.blogspot.com

MissNadh said...

cool lah..haha..singgah blk~

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Mat:cis...cis...trimas kerna memuji saya..

@MissNadh:thanks for dropping by and comment dear..;))

nadiemsharmz said...

golek golek mai cni....lallalalaa

Miss Dill said...

takmo nakal2 oteh. hihi

Miss Dill^^

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nadiemsharmz:thanks sudi golek2 mai sini...
;))

@missDill:oteh miss....thangs dropping by

;))

Revablogspotlive said...

hahaha..
entri paling best ai terjah!!

cayalahh!!

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Haha nice entry.. Terjah+guling2 dari segmen abg zam..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Revablospotlive:thanks kerana memuji ai...;DD

@Hanim:hehehe...:DD tenkiu for terjah+guling2....

♥sophie♥ said...

hee,,sempoi ! sinngah sini =)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Sophie:thanks for singgah n memuji...hehehe

;))

GadisGula-gula said...

trjun bgunan?? haha~ wa dtg singgah blog lu meyh.. thanks sbb sudi kunjung blog wa k! waa bukan cina meyh~ saja nak blagak je.. hha

aNiss :):) said...

terjah awk dari segmen abg zam =)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@GadisgulaGula:hahaha....tp gayat meh...kasi kansel...thnks for dropping by...

@aNiss:thanks aNiss... ^_^ /

ezaty said...

haha. lawak la. ingatkan apa la tadi, hehe. but at the end terjun bangunan rupanya, hehe. :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@ezaty:hahaha....tp tak terjun pun coz gayat mehh....

;DD

ezaty said...

itu la. kalau terjun, macam mana ya sekarang? hehe.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Ezaty:...erkkk....rasanya klu terjun pun masih berblogging sekrg ni n membalas komen anda...hahaha....takut x??o_O

:DD

ezaty said...

haha. xtakut sangat la sebab anda kan sick emo. haha. [main-main je tau]

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Ezaty:baiklah....saya terjun sikalang jugak....(bukan main-main)

hahaha

:DD

ezaty said...

la, jangan la tak terjun!!!
hehe. [main-main]

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Ezaty:what?I cannot hear you...I almost halfway to the ground now.....hahaha

ezaty said...

la, naik la balik. mask sarah tinggal kat atas ni. kalau terjun tak pakai mask, tak famous. haha

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat