Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Monday, May 2, 2011

Silent Whisper.




...Silence...

When nights are long and friends are few,
I sit by my window and think of you.
A silent whisper, a silent tear. 
With all my heart I wish you were here.


...Silence...





May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

40 comments:

FzaIbrahim said...

sometimes, being silent is better to cure something.
don't be sad.
there's always something to make u happy dear :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@fza.ibrahim:yes silence is the girl's loudest cry

:)

AwieKashi said...

urm,,,perlu ke mcm tuh??
btw,apa salahnya cte la mslh tu kat member,,

Sarah Sayuri Hartnett said...

@awiekashi:member.yes.

but sometimes words cant make them understand

nak citer kat sape eh?

AwieKashi said...

eerr~
sapa2 je yang percaya 0.o

Sarah Sayuri Hartnett said...

@awiekashi:errr..ada mksud tersirat ke tu?

o_O

AwieKashi said...

hehe,,nothing~
suggest je

Sarah Sayuri Hartnett said...

@awiekashi:hahaha

dah,abg zam tak dtg lg nie

cepat suggest lg

AwieKashi said...

oh,,urm,,,buat la sesuatu yang rileks..

Abang Zam said...

abg zam here

why sarah? come to papa....

Sarah Sayuri Hartnett said...

@awiekashi:bungee jumping tanpa tali kat KB mall..itu sesuatu yg rilek

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:yes papa...sarah's coming

hahaha

Abang Zam said...

hahahaha..nice sarah..meh story..what happen to u

ade org usik ya? senyap je sesenyap entry

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha...takde org usik la.mana tau sarah senyap?

tak snyap la..just silence.

miss silent pun dah hilang...:((

Abang Zam said...

ye la sarah..ngn abg pun dah tanak story..tak pe lah
pegi lah dekat miss silent sarah tu

abg pergi dulu

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:silent kita la...


tanganakuyangmenaip

lupa plak eh..mklumla silent tak glamor...TT_TT

Abang Zam said...

silent tu selalu datang belog abg..penat keje kt mcD la

sarah kena faham yg die gadis berkerjaya..tak macam kite sarah

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha...aku berkerjaya la

berjaya lg...

belog dia dah takde la..tu aku emo..


pffftttt

NuRuL MoHaMaD said...

^_^

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:ehh..sikit je komen darling?

^___^/

NuRuL MoHaMaD said...

silence and lonely. ..
thats me. . .

sangat kena entri ini. . .

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:yeah

everybody knows but nobody knows well

:)

NuRuL MoHaMaD said...

yeah. . .

im smiling but inside im crying. . .
who knows rite. . .

^_^

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:yes

because sometimes we thought that hurting ourselves and concealing everything is easier than to hurt others...

silence is the girl's loudest cry

NuRuL MoHaMaD said...

myb kelemahan kita adlh sbb kita takut nk lukakan org lain kot. . .

:))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:yuppp

tp rasanya semua pompuan pn ada kelemahan tu...contoh trdekat ibu kita..

NuRuL MoHaMaD said...

mmg. . .
dan tu jugak kekuatan kita sbnanye. . .

tapi kdg2 tu ada org tak tahu nk hargai. . .

kn?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:yepp

lelaki selalunya.sebab dorang sgt tak sensitif,

dorang tak tahu apa yg kita tak ckp dan mybe klu dorang nmpk pun dorang buat2 tak tahu je...hadoiiiyai

NuRuL MoHaMaD said...

hehe. . .
pandai pun. . .

mmg itulah yang sy nk mksdkan sbnanye. . .
myb diorg rasa bnda tu remeh kot. . .

:)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:cuma berharap kaum adam akan dilahirkan dgn lebih deria sensitif berbanding hanya akal yg byk


sigh...

NuRuL MoHaMaD said...

sbb tu lah deria sensitif tu lebih banyak pada kita. . .

itu kan kelebihan kita. . .

:))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:owhh,...ya tak ya jugak kn...

yes we are special!

(^^_)

NuRuL MoHaMaD said...

ye. . .

kita sgt special. . .

hehe

:))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:bg org yg sygkan kita even kita tak special kita tetap special

tp bg org yg benci dia tetap akan benci...

that's reality

:))

NuRuL MoHaMaD said...

ye. . .

we special dala konteks kita sbg perempuan. . .

even me myself pun ada org yg sy benci...
and ada jgk yg bnci sy kn. . .

realiti khidupan. . .

kita tak boleh paksa orang sukakan kita, dlam masa yg sama kita juga tak boleh halang orang bencikan kita. . .

:)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:yupp

tak semua orang yg kita suka,sukakan kita

dan tak semua org yg kita benci akan bencikan kita..

^^

NuRuL MoHaMaD said...

hehe. . .

yg tu btul. . .
jnji kita tak kaco hdup orang dahla kan. . .

:)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:hehehe that's right

and kita pn tak boleh pksa hati utk sukakan semua org kan..

sebab hati sgt degil,akal kata tidak,hati kata mahu...

NuRuL MoHaMaD said...

ye, sgt btul. . .

sama jgk kite tak bole pksa hati semua org utk sukakan kita..

:))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:logic versus reality

reality always win.reality hurt.that is why it is called reality.

real,can be touched,can cause pain

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat