Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Monday, May 2, 2011

Sarah Sayuri Is Engaged,Married or In A Relationship?


Nota Kepala:Sebenarnya aku tak rasa aku perlu jawab soalan ni tapi aku dah penat nak jawab satu persatu mesej di inbox FB aku memandangkan aku takdak Twitter or FormSpring.Dan banyak juga soalan macam ni aku biarkan sepi tak berjawab.SO sebelum ada readers or followers aku or manusia yang curious ni menyampah dan benci dengan keangkuhan Sarah Sayuri,lebih baik aku jawab sekaligus di dalam entri ni.Aku bukannya angkuh tapi aku rasa sangat malu untuk menjawab.Bacalah kalau mau.


Soalan 1:You ni dah bertunang or still single or in a relationship? (21 kali ditanya)

Jawapan aku:Dah bertunang.



Soalan 2:Siapa fiance you?Adakah blogger juga atau orang luar yang tak terlibat? (18 kali ditanya)

Jawapan aku:Dia terlibat tapi apa penglibatannya tu,tak perlulah aku terangkan secara detail.



Soalan 3: Adakah you dan TFA ada apa-apa hubungan?Diakah fiance you?(45 kali ditanya)

Jawapan aku:Tanya dia sendiri.TFA sedang baca ni.TFA sila jawab.



Gambar menunjukkan kebahagiaan.Bukan gambar sebenar.Harap maklum.



Nota Kaki:Lepas ni,harap-harap tiada lagi yang bertanya soalan sedemikian rupa.Kalau nak bertanya juga,silakanlah dengan segala hormatnya.


May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

42 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

aku tunggu TFA jawab....hahaha...curious gak aku ngan korang nih....lalalala

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nuddyra:hahaha...yeka?tula aku dah tak larat nak menjawab ni...TFA pulak kena jawab..mana dia ni..pfffttt

✿ gadis biasa ✿ said...

TFA tak balik pasar ikan lg.:)

tetibe teringat ni
curiousity is killing me(^^)

Anonymous said...

mmg curious..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@gadis biasa:ahh..yelah.lupa plak..hahaha

chill la

Sarah Sayuri Hartnett said...

@mr anon:you are my fiance la...tokak mau

✿ gadis biasa ✿ said...

hish.!TFA msti ade cter best balik pasr jap lg..sbb lame gler die pegi.hahaha :DD

@sarah lily : yeah..chil^^

FaiZaH YaaKuB said...

weh aku nak tanya status kau boleh??

tak kira ko tak bg aku nak tanya jugak :p

hafizmohamad said...

tfa tunang?
pftttt:DD

Sarah Sayuri Hartnett said...

@gadis biasa:hahaha...

yeah..agaknya la

Sarah Sayuri Hartnett said...

@faizah yaakub:tak.kau tak dibenarkan bertanya...


hahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@hafizmohamad:tfa tunang?pffftt jugak

hahaha

Anonymous said...

dia mmg tunang ngn tfa..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@mr anon:haisyhh....

mau tarabang ka

Anonymous said...

blh ba klu kau..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@mr anon:tarabang sama2 eh...

no need to sail anymore

;))

Mr Salvatore said...

sya tunang dia..bkn TFA..muahahahahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@mr salvatore:hahaha...dah mengaku kan

nasib bek tak kena tokak lagi

:))

Rafi Nilhan said...

haha..baru aritu aku tau kesah kau nih..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@rafi nilhan:eh adik akak dah dtg

ape yg adik tau?

hahaha

Rafi Nilhan said...

itew yauk yg akak dah tunang jek..tak taww plak an sape.. akak secretive sgt tannak agitaw la tuh..pfft!

yg married lam pesbukk tu apa cer??

Sarah Sayuri Hartnett said...

@rafi nilhan:ala adik akak ni...tiut cangat

yg married tuh laen taw,,,itu hubungan terlarang..hahaha

yg tunang ni hubungan yg tak terlarang...

Abang Zam said...

KAHKAHKAHKAH

Senggama atas kejap..errr

ape nak curious2 ni..chill sudah..kn sarah tomey~

(^___^)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hah,kau dah dtg

cepat jwb....pfffttt

kang aku tacing lagi sebab tak dpt pi tanjung piai kang

Abang Zam said...

KAHKAHKAH...ok ok
nt aku jawab..belum g pasar lagi nih

hahaha

kita kan dah setuju ngn mak ayah?

bizkowt crunchyz said...

curious..can't wait anymore..hahahaha jwab2

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:setuju apa?

jwb la sebelum 188 mesej masuk inbox aku lg...

hahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@bizkowt crunchyz:hahaha...yg tu tnggu TFA...dia yg lambat pegi pasar

Abang Zam said...

HAHAHAHA! nah!

http://www.abangzam.com/2011/05/suka-tak-bermaksud-cinta.html

Sarah Sayuri Hartnett said...

@ABang Zam:cantek...

hahaha...:))

Abang Zam said...

padan muka kau! HAHAHA

agak2 terungkai tak untuk persoalan mereka tu??

NuRuL MoHaMaD said...

banyak nye soalan depa ni eh. . .

orang biasa tanya saya, single ke x. . .

tapi ckp single tak pcya plk. . .

=_="

myra yusreena said...

sungguh emo tukang tukang tanye tuh..hoho

Akid azami said...

kehkeh.. digosipkan dengan si zam :D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:ouh...hahahaha..

ni yg buat aku rasa nk tolak kau kat dlm laut tg piai ni

tp aku tak mrah ok.hahahah

pfffttt

Sarah Sayuri Hartnett said...

@nurul mohamad:hehehe

lain kali ckp je dah kawen senang

:))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@myra yusreena:emo kan mereka ni?

lebih emo dari writernya sendiri

:)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@akid azami:seronok kau eh...

hahaha...

klu gosip dgn mr salvatore takpe gak

:))

muhamad hanif said...

hahaha..adakah TFA tunang anda (46 kali dah) kahkahkah !

muhamad hanif said...

hahaha..adakah TFA tunang anda (46 kali dah) kahkahkah !

Sarah Sayuri Hartnett said...

@muhammad hanif:ahahaha

sila ke belog TFA utk penjelasan lanjut.

sebelum anda ditolak dr KB Mall...

\(^^_)/

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Muhammad hanif:jawapan ke 230...

sila ke belog TFA ya...

dusyum3...

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat