Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Saturday, May 7, 2011

Prove It.


                    "Percayalah.Saya ni seorang yang sangat setia."

                    Ucapan yang datang dari mulut seorang yang tak setia.Sebab yang setia takkan mengatakan mereka setia tapi membuktikannya.Aku mahu bukti itu bukan kata-kata.

                    "Dah berapa kali kau tukar profile pic kat FB?"aku tanya dia.

                    "Err...ntahla.Ni pic yang baru.Banyak kali jugak la.Kenapa tanya?"

                     Aku diam.Tak akan menjawab atau bertanya lagi.Sebab aku dah dapat jawapannya.Taklah.Ini bukan tentang profile pic di FB semata-mata.Ini tentang berapa lama kau dapat kekalkan konsistensi dan komited pada satu-satu benda.

                    Aku juga tidak mengatakan aku seorang yang setia atau konsisten.Tapi aku akan komited once aku dah tetapkan hati aku mahu sesuatu itu.Something that's worth for.

                   Berapa kali aku tukar profile pic FB sepanjang 3 tahun 7 bulan aku ada FB?Tak pernah.Aku tak pernah tukar.Cuma kalau perasan aku tukar dari picture tu berwarna kepada yang tiada warna.Tapi pic yang sama.Sebab aku dah tetapkan hati aku mahu pic ini.It's something that's worth for.Dah lama aku buat FB.Masa aku sekolah menengah lagi.Masa tu FB masih belum popular lagi.Masa tu zaman MySpace.

                  Seperti yang aku cakap,ini bukan untuk membangga diri aku tak tukar pic profile.Tiada sebab untuk aku bangga.Lainla kalau aku akan diiktiraf oleh Malaysia's Book of Records atau seumpamanya.Dan entri ni juga bukan untuk memberitahu agar korang berhenti tukar pic profile or aku benci orang yang selalu menukar profile pic.Kalau tak faham juga,aku tiada apa-apa lagi yang nak dicakapkan.


konsistensi



May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

15 comments:

Silent said...

alamak
aku selalu tkar
hahahahaaaaa
hobi sih.mengikut keadaan mood.
hantu dan binatang tetap jadik pilihan

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:ehhh...

ahh klu cmnie kau terkeluar scara automatik dari list romeo aku

hahaha

Abang Zam said...

celaka..aku baru tukar 2 hari lepas selepas 1 tahun tak tukar pic

dah bahan aku pakai entry..wtf eh

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha..kau tukar ke?aku tak perasan pun

hadoiyai...yg kau sensitif apasai?tak bahan kau pun.emo plak eh


:))

duraneyisyah said...

gambar last tu berjaya menakutkan aku sarah. oh. anyway. hobi aku juga menukar profile picture facebook. hehe

duraneyisyah said...

gambar last tu berjaya menakutkan aku sarah. oh. anyway. hobi aku juga menukar profile picture facebook. hehe

Abang Zam said...

emo lah..macam dan-dan kau bahan aku sebab aku baru tukar pic 2 hari lepas

pfffftt

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Duraney my honey:yes aku tahu honey

takpe la,aku syg kau jugak

tak penah cakp aku benci kan

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:haiya..

klu semua lelaki mau emo susahla aku camnie..

bukan kau la..hadoiyai

ni aku dah taip lama.scheduled ni

Abang Zam said...

tak kire weh! aku nak tacing gila babi!!!

HAHAHA

weh..baca ni boleh? komen jujur tau pas tu

Pijol Sayang Emak

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahahaha

tacing la kau sorang2 tak kuasa aku nak pujuk

pfffttt

ye2 aku datang ni

Abang Zam said...

tak tacing dah selepas teriak dalam jamban ngn kau

hahahaha

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:owh...kau ke tadi?

igt hantu mak limah

hahaha

lelaki kuat tacing sekarang proven.hahaha.

Abang Zam said...

celaka! aku mane ade tacing sial
kalau tacing macam fiance kau kt alter emo tu

ntah pape

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha...ni kira emo jugak ni even bukan tacing.

sapa fiance aku weh?

klu kau komen,dia tak komen,klu dia komen,kau pulak tak komen...

lastly aku terpksa komen sndiri...haisyhhh

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat