Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Thursday, May 19, 2011

2 Fakta Tentang Lelaki.



Fakta 1:Mereka selalu betul.

Fakta 2:Jika fakta ini salah,sila rujuk fakta 1 semula.









Nota Kaki:Bukan sindiran but rasanya betul.Sebab lelaki akan berfikir sedalam-dalamnya sebelum membuat sesuatu keputusan.Even kita nampak benda tu simple,but mereka dah fikir masak-masak.Perempuan termasuk aku suka meletakkan emosi di hadapan dalam membuat keputusan.Yes,lelaki betul tapi hanya bila mereka berfikir dalam keadaan waras.


Oh ya,Al-Fatihah untuk blogger blog Telor Dibasuh yang telah dipanggil menghadap Illahi.Semoga roh beliau ditempatkan dalam kalangan orang beriman.AMIN.



May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

16 comments:

Abang Zam said...

kadang2 aku rasa aku bersalah juga walau aku dalam keadaan waras

aku lelaki juga..tak salah aku admit

bizkowt crunchyz said...

rigkas tp mnyentap gk... stuju juge

syaza nazura. said...

Teringat masa kat SSP dulu, masa form1, senior selalu cakap pasal ni.

Rule 1 : Seniors are always right.
Rule 2 : If they are ever wrong, refer Rule No.1

LOL :DD

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:hahaha

baguslah kalau kau sedar kesalahan sndiri

semua org buat salah kan

Sarah Sayuri Hartnett said...

@bizkowt crunchyz munchyz:yeah...personal opinion je ni

thanks droppin by

:))

Sarah Sayuri Hartnett said...

@syaza nazura:LoL...senior memang mcm tu

mencik mencik...grrrr

*ada pglaman pahit dgn senior* hahaha

cik FIFFY said...

memang. huh!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@cik Fiffy:yes,betul!

husyyh

thanks for readin

Abang Zam said...

lihat..bagus kan aku?

kalau semua org macam aku, bagus tak?

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:errr..pujian utk diri sndiri itu rasanya tak perlu kot..

yes,klu semua org macam kau,dunia ini akan jadi tmpat yg lebih baik

this world will become a better place to stay.penah dgr frasa tu?

myra yusreena said...

yeahhh..pompuan emosi..btindak melulu.huhu

Headmaster said...

tak pernah lagi orang cakap aku tak betul. tapi ade segelintir cakap aku tak berape sehat.tapi tak ada bunyi tak betul .aku kompius nih.betul maksud macam apa aku maksudkan ke?

btw, 'better late than never' , this is serious.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@myra yusreena:hehehe

sebab perempuan adalah perempuan dan memang begitu lumrahnya

bygkan klu lelaki n pmpn berfikiran yg sama,jd mcm mana?haru biru bukan

:))

*writer belog ni tak emo,harap mklum.hahahaha*

Sarah Sayuri Hartnett said...

@headmaster:yes betul

better late than never-lelaki suka frasa ni..

eh kau dah tgok Jack Sparrow,dgn captain kat depan

review la sikit

Rafi Nilhan said...

perempuan pon slalu betol

mak aku

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Rafi Nilhan:tu sebab org tua2 lebih makan garam dulu dari kita...

but prempuan pendek akalnya,ini lumrah kejadian prempuan,kami dan aku sbgai prempuan kena mengakui hakikat ini

:))

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat