Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Monday, May 16, 2011

Berikan Aku Sayap.Aku Ingin Terbang.


                     Sudah penat merangkak.Sudah penat berjalan.Juga berlari.Asyik terjatuh.Dan terluka.Luka lama belum sembuh datang pula luka baru dan luka-luka baru dan seterusnya.

                     Iodin sudah habis.Kapas tinggal sejemput.Gauze tinggal satu perempat.Kalau terluka lagi,aku bimbang tidak ada yang akan dapat menghentikan cecair merah pekat itu.

                     Jadi Tuhan,berikan aku sayap.Aku ingin terbang.Mahu bebas biar untuk seminit dua.Patah sebelah,ada sebelah lagi.Kalau patah kedua-duanya,maka aku harus mati.


                   BERIKAN AKU SAYAP.AKU INGIN TERBANG.SUNGGUH.












May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

22 comments:

Jiejah Gorjes said...

i belif i ken pelai huhuhu terbang pun ada risiko :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@jiejah gorjes:i will take watever it risks

:))

Sunah Mohammad said...

huh? kenapa nak terbang???

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Sunah Mohamad:sbb takut jatuh n terluka lg

Siti Mashitah Saidin said...

sentiasa terus terbang... kalo jatuh, bgun lg..

Mohd Amin said...

terbang..yes terbang..terbang itu bebas..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@siti mashitah:jatuh kali ni takkan bangun lg

Sarah Sayuri Hartnett said...

@mohd amin:kau tahu aku takkan terbang sorang2

Silent said...

pasar malam ada jual

Sarah Sayuri Hartnett said...

@silent:yg utk budak2 tadika tu ka?

belikan aku dua pasang

Abang Zam said...

nafsu manusia..apa pun tak puas

patah sayap, apa pulak yg dipinta

merungut sentiasa

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:patah sayap aku akan minta utk mati

yes,manusia tak penah puas

MissNadh said...

kalau terbang dan jatuh mesti luka jugak..sama je..

^_^

Sarah Sayuri Hartnett said...

@MissNadh:tak sama

klu jatuh luka

klu terbang tinggi,jatuh akan mati

zarazueyin said...

setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya...
setiap org pernah rasa terluka cuma dalam situasi yg berbeza
bersabar ye...

Headmaster said...

Sayap ayam atau lebih familiar dengan panggilan chicken wings lebih enak dimakan jika dipanggang bersama brown sauce.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@zarazueyin:errkkk...

errr...urmmmm...well.okay.

thanks for reading :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@headmaster:aku benci sayap ayam

tp klu panggang dgn sos lada hitam or cheese sedap jugak rasanya

rj Etika said...

patahnya sayap malam. hoho.
gila kau tak gayat ke nak terbang. =.="

Sarah Sayuri Hartnett said...

@rj Etika:owh....lupa yg aku gayat

hahahaha

✿ gadis biasa ✿ said...

terbang juga sakit krn luka tu tetap ada..makin sakit..mungkin..

tapi bila jiwa dterbangkan..ya..cecair merah itu sudah tidak terasa apa..

kita rela jiwa dterbangkan.^;^

Sarah Sayuri Hartnett said...

@gadis biasa:sakit...betul tp sakit itu sudah tidak terasa bila jiwa diterbangkan sama

tp ada yg menghalang dari terbang maka harus tetap di sini

kerana dengan hnya satu sayap,burung akan kelihatan cacat

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat