Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Monday, May 23, 2011

The Guy Was Gorgeous,He Was Cool.


                    One word for this film.SWEET.It made me melt like a piece of butter under the sun.Yes,it's Korean's.But untuk yang benci Korean films rasanya tiada masalah untuk tengok sebab filem ni bukan untuk K-Pop addicted.Sebab aku juga bukan peminat drama ,muzik or filem Korea.Malah hero dan heroinenya juga sangat tak kacak or cantik macam dalam filem Korea yang lain.Cuma plotnya sangat menarik dan breathtaking.

                   Tak berbaloi untuk aku review filem ni panjang-panjang because no words can describe it.Tengok sendiri dan judge it.Do judge it.Really.








Nota Kaki:Sesuai untuk semua peringkat umur dan semua status tak kira single,in a relationship,engaged,married,divorced,widowed dan lain-lain.Dijamin tiada unsur Iluminati or Freemason.


May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

6 comments:

Abang Zam said...

ok..tgk lah

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:aku tempek sini suruh kau tgok....tgoklah cepat..lgpun dia byk cakap haigo dlm filem ni

hahahaha....haigo~~~~

MissNadh said...

citer ni dah lebih 8kali rasenye tengok..tu pun tak puas lagi,kalau tgk lagi mesti gelak dan sengih penuh makne..hehe

sweet!

zarazueyin said...

wahhh....
mcm besh jer cite ni
kat mana boleh donload sarah?
encem la hero tu...kihkihkih

Sarah Sayuri Hartnett said...

@MissNadh:sweeetttt kan...nk ulang lagi 8 kali la

haigo!!!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@zarazueyin:kat youtube ada semua episode dia...mmg besh.or kat maaduu.tp kat maaduu tak bole donlod

direcommend utk semua yg bernama manusia errr mgkin lebih tepat prempuan...

hero tu x hensem sgt tp COOL!

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat