Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Saturday, March 26, 2011

Buat Mereka Yang Sucks In SPM


            Entry yang ditaip setulus dan sedaya upaya mungkin untuk mereka yang baru mendapat result SPM and find that they're sucks.Sory,their results are sucks!

           Aku faham perasaan korang camna.Korang dah berusaha menonton TV dan berFB sekeras mungkin tetapi tetap gagal.Takpe,jangan putus asa.Seperti yang aku cakap tadi,entry ni memang ditaip khusus untuk korang semua.

          Korang kenal kan Bill Gates.Beliau merupakan jutawan yang memiliki syarikat Microsoft.Tanpa syarikat beliau,korang tak boleh berFB dan membaca belog aku ni.Tapi tahukah korang yang Bill Gates dulunya tercicir dalam pelajaran.Yes,he's once a drop out.
But,tengoklah dia sekarang.He's a damn rich billionaire!

         So?

         Korang pun boleh jadi macam dia?Dont be stupid people.Korang tak boleh.Unless you got a brain like him dan korang ada family yang memang fuuuu**k kaya gila macam beliau.

         Yeah....korang betul.Gagal SPM it's not the end of the world.Korang tak perlu pergi terjun kat KB Mall untuk mencipta kontroversi lagi.Tapi get real and get a life.

         Kalau korang tak berusaha kejayaan takkan datang bergolek ke kaki korang seperti bola lebih-lebih lagi kalau korang bukan seorang pemain bola sepak dan kaki bangku.So,work hard people.And stop reading Bill Gates's Biography because it will do you nothing except more harmless brain attacks.



Live,Laugh,Die Emotionally!

4 comments:

FaiZaH YaaKuB said...

jom ramai2 bg fail exam..nnt boleh kaya mcm bill gates haha...

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Faizah:hahahah......tu je aku nk ckp.

Silent said...

kau betul.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Silent:yeah...see.aku betul.

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat