Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Sunday, August 28, 2011

Beraya Di Kutub Utara.


                 Memandangkan hujan selama seminggu dan masih tidak berhenti sehingga kini,adakalanya aku mendapat feel seolah olah aku akan beraya di Kutub Utara tahun ini.Cuma bezanya di sini tiada beruang kutub.
               
                 Tahap mana sejuk tu?Sejuk sampai kau tidak boleh tidur.Air dah jadi macam air ais.Walaupun kau berselimut tebal,kesejukannya masih terasa.

                  Apa yang lebih teruk ialah walaupun sejuk,kau terpaksa mandi juga sebab kau perlu ingat bahawa kau berada di Malaysia bukan di London.Dan selepas itu,tahap kesejukan kau akan meningkat 8 kali ganda.Sedikit lagi boleh mencecah paras beku.

               Siapa kata kalau hujan,sejuk maka boleh tidur sepanjang hari?Di sini sejuknya yang menjadi penyebab orang tidak boleh tidur.

               Kalau banjir pun best jugak.Bolehlah merasa pengalaman beraya di dewan sekolah,balai balai raya ataupun pusat perlindungan mangsa banjir.Di sana nanti senang sikit nak kutip duit raya sebab semua orang berkumpul sama sama.Tak perlu lagi ke sana sini untuk beraya.

              Kau pula.Aku harap kau baik baik sahaja dan tidak perlu beraya menggunakan bot sebagai pengganti kereta.











May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

8 comments:

Abang Zam said...

untung la ade orang sayang

iqin othman said...

ceh, dah tua pun nak kutip duit raya ke? :P

Sarah Sayuri Hartnett said...

@Abang Zam:thanks

for coming :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@iqin othman:errkkk....apakah salah hamba ingin mengutip secebis keuntungan dari duit raya?

AwieKashi said...

bak kata abg zam..
mmg untunglah ada org sayang ... HAHAHA!

(the naked writer) said...

caring siottt...hahaha...;D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@the naked writer:mana?mana?

hahaha...:D

Sarah Sayuri Hartnett said...

@AwieKashi:pujian ke tu?

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat