Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Friday, July 8, 2011

Oh,I'm So In Love With You!



                Yes,I did and still I am.What?No,this is not about boys.Oh,come on guys...Lelaki itu cerita lain.Kali ini ianya sesuatu yang lebih istimewa.Errr...tidaklah lebih istimewa dari kau.Ya,kau lah.Malu-malu pulak.Dont bite me for writing this entry eh.Between hamster,guinea pig,sugar glider and cat,I'll DEFINITELY choose CAT!Yes,a cat.I'm so in love with cats.Kucing sungguh and very very damn cute.And I cannot held my ferocious passion towards them sampai aku rasa nak pergi belai-belai and timang-timang setiap ekor kucing yang aku jumpa.Oh...they are such a cutie!!!

                My heart melted whenever I saw some damn cute cats especially if the color is tompok hitam and putih or belang-belang macam harimau.Yes....I'll lose all my rational senses and apa yang aku benar-benar nak buat kalau nampak kucing-kucing yang bercorak sedemikian is to grab them and hastily carry them home.Kalau kau berada di sebelah aku masa tu,please,please stop me from doing so.Kucing sangat-sangat manja and comel until I cant never understand why there's even some things called human on this earth yang tak suka mereka sanggup menyeksa this damn cute babes.Kalau tak suka,then it's okay.Just leave them alone,will you?By the way,siapa yang memberi hak untuk kau menyeksa dan menjatuhkan hukuman ke atas mereka selayaknya kau itu pembantu Tuhan.Kau diberi mandat oleh Tuhan kau kah?Kerana Tuhan aku tidak akan sekali-kali memberi mandat sedemikian.

               Ramai jugak girls yang takut dengan kucing,aku perasan itu.Termasuk some of my friends yang akan menjerit-jerit minta tolong aku menjauhkan this cutie,in case ada kucing sesat yang berhampiran mereka.What's there to even be afraid of?Suka hatilah,lain orang lain ragamnya.Asalkan kau tidak menyeksa my favorite cutie sudahlah.Ada yang takut kucing gigit or cakar.Well,itu kan memang sudah menjadi lumrah this cutie things to gigit-gigit manja dan bergurau dengan mereka yang disayangi.Bukan sakit pun,they just wanna have fun,just a bit of bite wont kill you.Trust me,kau takkan matilah kalau dicakar or digigit this babes.Lihat sahaja aku.Masih hidup bukan?Actually it's kinda fun bermain dengan this cutie dan more fun kalau mereka menggigit kau.Semasa digigit,kau boleh lihat expression on their cute little faces,comel bukan?Ohhh...make me melted once again whenever I think about it....Oh....I"M SO IN LOVE WITH YOU!!!




kalau jumpa,confirm aku bawak balik.









May Peace Be Upon Us.

Live,Laugh,Die Emotionally!

10 comments:

Sunah Sakura said...

ekekeke....saya pun suka kucenggggggg sangatttttt!!!! sebab tu ada cici kat blog~ :p

FzaIbrahim said...

oh god.
i really love cats!
tringat arwah tok dulu kalau bela kucing, msti kucing tu akan jadi gemok gila. pnoh dgn kasih sayang!

duraneyisyah said...

harap maaf sarah. im not your type! aku tak suka kucing :(

Sarah Sayuri Hartnett said...

@sunah sakura:ya....hidup kucenggggg!!!!

Sarah Sayuri Hartnett said...

@fza.ibrahim:so does my arwah tok...haisyhhh...cant stop thinking.
truly love them(cats)...they look so innocent just the way they are.:)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@duraney my honeykoyuki:ahhh....noo...come on honey..dont be like this.

iqin othman said...

nabil selalu tidur dengan kuceng. kuceng oren, nama dia macik.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@sis iqin:errkkk...really.Nabil dahla ada penyakit asma....huhuhuhu

iqin othman said...

eh, silap. dia ada baca komen ni. dia cakap kuceng tu nama kaki. (ke khaki?)

serius dia ada asma? seronok je dia berjimba-jimba dengan kuceng sekalian.

Sarah Sayuri Hartnett said...

@sis iqin othman:yeah...tu sejarah silam dia...biarla kalau dia kena asma attack lagi sis iqin kan ada...muaheheheh...:)

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat