Something To Think About.

There is no girl alike me. And there is no boy that like me. ; )






Tuesday, June 14, 2011

Tipulah Lagi.



Yes,kan.Seronok menipu kan?


Marah?Taklah....mana ada marah.Aku hepi sangat-sangat ni.=)) << tengok...see..

Tipulah lagi.Keep it up.Sebab aku nak juga tengok sejauh mana kau boleh pergi.

Seronok menipu dan ditipu.Seronok ditipu bila kita tahu yang kita dah ditipu but still kita masih berpura-pura tak tahu apa-apa.Innocent.Yeah...if does feel good.Heavenly...


You are a good liar but never a good dramatist.

I am also a good stalker but never a good actress.

  

So let us.Menipu dan ditipu.

Oh,sebelum terlupa ingin aku berpesan sesuatu,Tipulah lagi,okay?Because I love the way you lie.















May Peace Be Upon You,Me and All of Us.


Live,Laugh,Die Emotionally!

6 comments:

Headmaster said...

pembacaan lebih meriah dengan diiringi lagu I love the way you lie -EMiNem

Zulfikar Hazri said...

" awak, awak bz ye? tengah buat ape?"

" saya baru lepas mandi, sorry"

" baru lepas mandi apa??? saya baru je tengok awak update status 5second ago, awak main FB dlm toilet ke?"

"errrrrrkkkkkk"

FzaIbrahim said...

i hate it when i sense lie in silence.
bila dpt tahu dgn sendirinya tanpa perl diberitahu.
sakit jiwa. boleh bikin 'give up'. haihhh..

Sarah Sayuri Hartnett said...

@headmaster:ya betul :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

@zulfikar:hahaha...kan dah kantoi

yeah selama mana boleh menipu kan last2 kantoi jugak ;p

Sarah Sayuri Hartnett said...

@fza.ibrahim:yes,give up not because we are weak but we are strong enough to let go

but kdg2 best jugak berlakon innocent dan senyum mndengar sgala penipuan demi penipuan sebab kita dah tahu hal sebenarnya :))

LinkWithin

Sayang Korang Ketat-ketat